Hvad er Potemkin Design? Ikoner Logoer & bomærker Layout Diverse Downloads Links Kontakt

Nedenstående ikoner blev tegnet til B-DATAs edbsystemer omkring 1999. De var bundet til Windows 95, så jeg lavede dem kun i 14 farver og gennemsigtig. Men det var jo også en spændende udfording.  Nogle af bomærkerne vil kunne findes igen under Logoer & bomærker. Værktøjet, jeg har lavet dem i, hedder Microangelo.

Anæstesi Et anæstesisystem. Systemet kørte under MS-DOS og havde defor ikke brug for et ikon og en Windows-udgave blev aldrig lavet. Det kører muligvis endnu.
Apotek Et apotekssytem til sygehuse.
Booking Et bookingsystem.
Kørestol Et edb-system, der administrerer udlån af hjælpemidler, herunder kørestole. Kørestolen i stor udgave var fra en cd-rom med færdig grafik.
Laboratoriesystem Et laboratoriesystem. Billedet forestiller et prøveglas med blod.
Patologisystem Et patologisystem.  Det foretrukne patologisystem i Danmark.
Indkøb-lager system Et Indkøb-lager system. Direktøren for B-DATA kunne ikke lide de tomme hylder, så bomærket blev aldrig færdigudviklet.
Elektronisk patient journal Et elektronisk patientjournalsystem (EPJ), som er blevet meget rost. Ikonet er senere blevet retoucheret og har fået farven orange på.
Arbejdsmedicin Vores arbejdsmedicinske system.
For at se flere ikoner, der ikke er ejet af et firma, anbefales et besøg på vores søstersite: www.potemkin.dk/ikoner.html.

Potemkin Design logo
(c) Ditlev Viðstein Petersen