Hvad er Potemkin Design? Ikoner Logoer & bomærker Layout Diverse Downloads Links KontaktStandard brev Dette er en skabelon/template for et enkelt brev, lavet til brug i OpenOffice. Brevet er lavet ud fra den filosofi, at det ikke skal ligne en masseproduceret tryksag. Derfor benyttes courier til brødskriften, den klassiske skrivemaskineskrift.
Standard brev
Moderne brev Dette er en skabelon/template for et mere moderne brev, lavet til brug i OpenOffice. Skrifterne er Univers 45 og 55.
Moderne brev
Utensiler Dette er en samling af meget skematiske laboratorieutensiler (glasvarer), og er en extension til LibreOffice/OpenOffice.
Find dem på dette site.
Utensiler til Word Dette er de samme illustrationer, men i EMF-formatet. De kan bruges i f.eks. Word.
ZIP-fil
Grafikfiler til download, eksempel Dette er en samling af små billeder, jeg lavede meget hurtigt, mens jeg legede med et nyt vektor-baseret tegneprogram. De er til fri afbenyttelse, da de egentlig mest er lavet for min egen fornøjelse og øvelse. Tegningerne er ikke af større kunstnerisk kvalitet, faktisk noget varierende (hesten er pinlig). De er ikke naturalistiske, de er snarere symboler. Hvis man nu en dag har brug for sådan noget. Altså et symbol for en højspændingsmast og et symbol for et containerskib - eller en kanon. Andre er lidt mere præcise gengivelser af bestemte genstande, men stadig forenklede.

Farverne er holdt i mørkegrå, hvid og sort (for at kunne lave lidt kontrasterende detaljer på nogle af dem). De kan naturligvis "tintes", hvis man nu f.eks. har brug for en brun ambulance i stedet for en grå.

De falder inden for følgende kategorier, men er ikke sorterede.
  • Teknik
  • Økonomi
  • Militær
  • Sundhed
  • Biologi (den er ret tynd)


ZIP-fil med filer i svg-format (brugbare i f.eks. LibreOffice)

ZIP-fil med filer i emf-format (brugbare i f.eks. Word)
Potemkin Design logo
(c) Ditlev Viðstein Petersen